Technológiai felkészültség és versenyképesség javítása a Big King Kft.-nél

Kedvezményezett neve: Big King Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Technológiai felkészültség és versenyképesség javítása a Big King Kft.-nél

Szerződött támogatás összege: 110 450 568,- Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tartalmának bemutatása:
A fuvarozói szektor a karanténok alatt is bizonyította stratégiai fontosságát. Növekedési potenciál és a szektor technológiai fejlesztésének alapja a költségcsökkentés és az időhatékonyság, rugalmasság növelése. Számos esetben nem tudunk érzékeny áru szállítást vagy minden beérkező „just-in-time” felkérést kiszolgálni és vállalni raktár hiányában. Hiányzik mindennapi működésünkhöz a növekvő megkereséseket kiszolgáló megbízható vállalatirányítási rendszer és a következetes marketing stratégia. Raktározási tevékenységünk és szolgáltatásunk minőségének új eszközökkel és új raktárral
való fejlesztése hozzájárul, hogy minden bejövő megkeresést felelősen vállalni tudjunk, így
tőkeerősebb cégként maradunk fenn a versenyben, mely képes a munkavállalóinak megfelelő bérszínvonalon, hosszú távon fix munkahelyet biztosítani.
Tanácsadási szolgáltatás veszünk igénybe vállalati folyamataink hatékonyságának javítása
érdekében. A Tanácsadások témája egyrészt a kialakításra kerülő, a fejlesztések eredményeként megváltozó adottságokhoz igazodó marketing stratégia megalapozása és kialakítása illetve egy átfogó szervezetfejlesztés a kollégák munkakörének, státuszának tisztázásával racionalizálásával.
Egyedi igényünkre szabott 2*30 órás képzés valósul meg a vállalatirányítási szempontból
kulcsfontosságú kollégáknak. Célunk ezzel a családbarát munkahely alapjainak letétele atipikus foglalkoztatási formák, munkaszervezési módszerek elsajátításával, hatékony idő- erőforrás gazdálkodás, hatékonyságfejlesztés, stresszkezelés témák érintésével is.
Korszerűtlen eszközparkunk megújítása történik 5 db targonca beszerzésével. Az eszközök beszerzése elengedhetetlen a meglévő régi targonca mellé.
Új raktár kerül kialakításra egy zárt, hőszigetelt csarnoképülettel, mely egyszerű tömegformálású, téglalap alaprajzzal, alacsony hajlásszögű nyeregtetővel kerül kialakításra.
A raktáron 48,95 kWp napelemes rendszerrel kívánjuk biztosítani az épület energia igényét.
Logisztikai 4.0. elvárásait szem előtt tartva digitális felkészültségünk FuvarSys VIR v.2021
vállaltirányítási software-rel javul.
Emellett elavult, 5 évvel ezelőtti indulásunkkor beszerzett, bizonyos esetben használtan vásárolt eszközökből álló IKT eszközparkunk 6 irodai és 4 sofőr kolléga munkáját segítve korszerű eszközökkel bővül többek között megteremtve a feltételt a szoftver működéséhez illetve a mindennapi munka biztonsági mentéséhez, védelméhez.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.02.29.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00333